FS² reklame = Full Service i anden potens

Selvom FS2 efterhånden har nået sølvbryllupsalderen, har vi fulgt med tiden og løbende tilegnet os den viden og de kompetencer som udviklingen har krævet. Derfor er vi idag et veletableret reklamebureau som fra vore kontorer i Skive og i Viborg, servicerer kunder i det meste af Danmark og hovedsageligt i Midt- og Nordjylland. 


Full Service er blevet en slidt floskel, som mange reklamebureauer bruger i flæng – såvel den ’håbefulde’ og selvlærte grafiker med hjemmekontor til ’webbureauet’, der nu også tilbyder design på andre medieflader.


FS2 råder over en bred sammensat stab af specialister, der indbefatter strategiske & kreative tænkere, grafikere, webdesignere, filmfolk, fotografer, tekstforfattere og eksperter inden for de sociale medier osv. Samspillet mellem disse kompetencer betyder i sidste ende gennemførte løsninger, der giver mere synlighed og skaber bedre bundlinje.


Det er derfor vi har ophævet Full Service til anden potens - FS2. At navnet så samtidig betegner vores nyeste version af ”Fredskilde & Sørensen” er en sidegevinst.


FS2 reklame a/s er absolut velkonsolideret og har opnået den højeste soliditet AAA endda med sølv udmærkelse. I 2014 blev bureauet udnævnt som gazelle-virksomhed. Kunderne er os evige tro og vi fejrer snart ”sølvbryllup” med mange af dem. Det vidner om stabilitet!


Vi håber, du med dette website bliver inspireret til at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til optimering af din virksomhed ved hjælp af succes med markedsføringen.


Brian Stærk Sørensen, indehaver
 

FS² reklame a|s

Holstebrovej 16 - 7800 Skive

T: +45 9751 3070

F: +45 9751 0722

M: kontakt@fs2.dk

 

Viborg afdeling:

Brovej 20 - 8800 Viborg

T: +45 9751 3070

M: kontakt@fs2.dk

Brian Sørensen
Indehaver

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.