Fuld opmærksomhed med film, animation og lyd...

Mediebilledet byder i dag på helt nye og spændende muligheder for markedsføring med levende billeder på internettet, i biografen, på TV, Instore-TV, infotainment i bl.a. busser og tog mm.

Egentlig er det ret indlysende – med digitale medier undgår du tryk- og distributionsomkostninger, du skåner miljøet, og du har fleksible muligheder for at tilrette budskabet nu og her. Det betyder billig og effektiv eksponering uden fordyrende mellemled.

Kombinationen af levende billeder, speak og lyd giver budskaberne ekstra effekt. FS2 tilbyder alt fra produkt- og virksomhedspræsentationer til instruktions- og reklamefilm. Vi har inhouse-filmstudie, fotografer, lydteknikere og redigeringsfaciliteter og tilbyder også animationer og motion graphics.

Vi har udviklet et unikt reklamefilms koncept, som gør det økonomisk muligt for alle at få produceret en reklamefilm.


Mange reklamefilm produceres 

FS2 producerer mere end 500 reklamefilm om året - lige fra de små og simple til de mere avancerede med special effects osv. 

Vi står for det hele fra idé til færdig film og hjælper dig også gerne med publiceringen - uanset, om det gælder film til web, TV, biograf, instore-TV, infotainment eller lign.

 

Eksempler

Scantruck profilfilm

EXPO PARTNER profilfilm

Højriis Slot biografreklame

UCRS biografreklamer

VB Entreprise

 

Vi tilbyder også vores helt egne medier - se mere her.