Bliv synlig i CYBERSPACE med FS2

Internettet er mange ting, og udnytter du det rigtigt, kan du meget præcist nå din målgruppe. Hos FS2 reklame a|s tilbyder vi skræddersyede løsninger. Vores webudviklere arbejder hjemmevante med søgemaskineoptimering, HTML, CSS, JQUERY, JAVASCRIPT og CMS. Har du specifikke krav til funktion og integration med andre systemer, løser vi det typisk via vores specialiserede samarbejdspartnere.


Vi tilbyder bl.a.:

Præsentationsløsninger, webshops, e-handelsløsninger,
CMS-løsninger, søgemaskineoptimering (SEO), facebookkampagner,
integration med virksomhedens øvrige systemer,
Youtube, filmintegration og meget mere.

Hos FS2 reklame a|s servicerer vi kunder i hele Midtjylland og tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde på et af vores kontorer i Skive eller Viborg. Her tager vi hånd om dine ønsker, ideer og tanker om fornyelse til jeres markedsføring, website og brandingstrategi. 


Nogle af begreberne kan du læse mere om herunder:

 

Sociale medier

Taler vi om sociale medier, kommer vi ikke uden om Facebook. Danskerne var nogle af de første til at tage mediet til sig. I dag er der over 3,5 mio. brugere i Danmark, og det i sig selv gør det attraktivt som virksomhed både at annoncere og være repræsenteret på Facebook. Vælger man at være på Facebook, kræver det arbejde og vedligeholdelse, men forstår man at bruge det og engagere sine kunder/følgere, så er det et utroligt effektivt værktøj. Af andre sociale medier som FS2 kan være behjælpelig med at rådgive i, kan nævnes Youtube, Instagram, Snapchat, Twitter, Google+, og LinkedIn, men ikke alle er lige nyttige for alle slags virksomheder. Hos FS2 har vi opdaterede kompetencer i at udnytte de sociale medier bedst muligt, og vi hjælper dig gerne med at finde de platforme og medier, der er optimale for din virksomhed og dennes kommunikation. Vi har tilfredse kunder over hele Danmark men er især koncentreret i Midtjylland, hvor vi med vores kontorer i Viborg og Skive servicere kunder fra fx Bjerringbro, Viborg, Skive, Nykøbing Mors, Holstebro, Herning, Thisted og Hobro. Kontakt vores kontor i Viborg eller Skive på telefonnummer 97513070 og hør nærmere om mulighederne. Det er helt gratis og uforpligtende at få et møde med en af vores eksperter.

Vedligehold hjemmesiden

Vedligehold hjemmesiden selv eller lad FS2 gøre det De fleste hjemmesider opbygges i CMS (Content Management System). Med CMS er det nemt at vedligeholde hjemmesiden – kan man skrive et brev i Word, kan man også vedligeholde sin hjemmeside via CMS. Der findes et hav af disse systemer i alle prisklasser. Hos FS2 har vi valgt at benytte de mest udbredte og udbyggede systemer, som til stadighed opdateres. FS2 er certificeret Solution Partner hos Dynamicweb, som er Nordeuropas største CMS-system, men vi laver også løsninger i SiteConnect samt Open Source-systemer som Joomla og Wordpress. Ønsker I ikke selv at vedligeholde hjemmesiden, tilbyder vi vores eget NetUp-koncept, hvor vi på økonomisk fordelagtige vilkår skemalægger og tilpasser hjælpen efter jeres behov. I slipper således for ansvaret og sikrer, at hjemmesiden altid er opdateret og optimeret af dygtige fagfolk. Vi påtager os alle webløsninger, fra de små og simple til komplekse og avancerede med onlineproduktkatalog, webshop, integration med øvrige systemer osv. Kontakt FS2s web director Michael Elkjær og få et uforpligtende møde på vores kontor i enten Skive eller Viborg.

Responsive design / mobilweb

Responsive design / mobilweb Hvordan fungerer jeres hjemmeside på mobile enheder? Traditionelt er hjemmesider udviklet til visning på en almindelig computerskærm. I og med at disse skærme bliver større og får højere opløsning, laves hjemmesiderne større og større. Men da internettrafikken i stigende grad afvikles fra mobile enheder som tablets og smartphones, betyder det, at man efterhånden forsøger at vise et (alt for) stort indhold på en meget lille skærm. Derfor laver man hjemmesiden responsiv – dvs. at den selv tilpasser sig den enhed, man bruger. Det kan ske i flere steps, hvad der indebærer, at man laver en løsning for hver af de enheder, man ønsker at understøtte. En mobiloptimeret hjemmeside er derimod en forenklet udgave, som man automatisk bliver ledt ind på, hvis man besøger hjemmesiden fra en smartphone. Da op mod 50% af al internet trafik idag foregår fra mobile enheder, er et responsivt design ikke bare rart at have - det er en decideret nødvendlighed! Få et gratis og uforpligtende møde på vores kontor i Viborg eller Skive om mulighederne for en responsiv hjemmeside. Kontakt FS2 på 97513070.

Søgemaskineoptimering – SEO

Søgemaskineoptimering – SEO Søgemaskineoptimering eller SEO (Search Engine Optimization) er et kraftfuldt værktøj til at fremme din hjemmesides placering i diverse søgemaskiner som fx Google. Det handler ikke blot om at få udviklet en helstøbt hjemmeside, men også om at blive fundet på nettet og fastholde brugeren på jeres side. De store søgemaskiner arbejder med forskellige algoritmer - dem skal man kende for at kunne udnytte mulighederne. Det kræver derfor specialviden at arbejde med SEO. Den viden om brug af ord, alsidige tekster og synonymer har FS2 masser af og er derfor parat til at rådgive din virksomhed i SEO. Vi tilbyder også onlinekampagner som bannereksponering, adwords mv. Få en snak med en af vores specialister om, hvordan jeres hjemmeside kan opnå bedre synlighed på nettet. Ring 97513070.