// 12-09-2017

FS2 får en ny "søster": Eventgames etableres i eget selskab

Spilplatformen Eventgames etableres i eget selskab

Eventgames er en social og interaktiv spilplatform, som kan spilles på lærredet i biografer forud for filmen. Det unikke ved spillene er, at man kan deltage i fælles spil med mobiltelefonen som spilcontroller.
Spillet har med stor succes kørt i en del biografer efterhånden. Håbet for fremtiden er, at Eventgames konceptet skal være offentlig tilgængeligt på skærme i venteværelset, inden koncerten/sportseventen, i busser og tog, detailbutikker og med tiden også via en app, så deltagerne hjemmefra kan spille med familie og venner.

De første 2 spil er allerede udviklet og flere er i støbeskeen.
Selskabet er en udspringer af FS2 reklames søstervirksomhed adibus a/s. Eventgames har ansat Spildesigner Kenneth B. Jensen og Spiludvikler Michael Barkholt, som begge kommer fra animations- og spilmiljøet på Arsenalet i Viborg, mens Claus Hovendahl, som kommer fra en stilling som Mediekonsulent, er blevet ansat som Salgschef.
Den første store mulighed for at spille med i Viborg bliver under Viborg Animationsfestival i slutningen af september, hvor Eventgames bliver projekteret op i kæmpeformat på kasernebygningen.På billedet ses fra venstre de to ejere Brian Stærk Sørensen og Henrik Eriksen, i midten foran ses Praktikant Louise Toftdal Gregersen og Salgschef Claus Hovendahl, mens vi bagerst ser Spildesigner Kenneth B. Jensen og yderst til højre Udvikler Michael Barkholt.