Opmærksomhed omkring FS2 reklame til Erhvervsklubarrangement
21-04-2015

Hos FS2 brugte vi fredagen på netværk og profilering

Fredag aften var FS2 reklame på plads som kampsponsor til 1. divisionsfodboldkampen mellem Skive IK og AC Horsens.


Mange nye relationer og kundeopgaver, opstår i dag via netværk og derfor fik den fuld gas, da der fredag aften var mulighed for at profilere FS2 reklame overfor sponsorerne i Skive IK. Her var en oplagt chance for, at minde de lokale virksomheder om bureauets eksistens og for at gøre opmærksom på nogle af de mange kompetencer, som vi besidder.

 

SIKs erhvervsklubmedlemmer kunne derfor sætte sig til et bord opdækket med specialdesignede dækkeservietter. Det var også muligt at tage et kig i FS2 profilbrochuren, der var (selvfølgelig) en konkurrence med, to roll ups var placeret synligt placeret i lokalet og så blev der lavet en kort virksomhedspræsentation, foran de 220 fremmødte sponsorer.

 

Alt i alt en god oplevelse med positive tilkendegivelser til FS2 reklame - og så vandt det lokale Skive mandskab denne fredag aften hele 3-0!

 

Ønsker I, at profilere jeres virksomhed på lignende måde ved hjælp af roll ups, dækkeservietter, konkurrencer eller lignende, så kan vi være behjælpelig med alt fra ide generering, til design og til planlægning og udførelse. Vi kan være behjælpelige med materiale, som er fuldt ud i tråd med virksomheden og designlinjen.

 

Kontakt os på 97513070.