Kreativ pris uddelt hos FS2
26-01-2016

Kreativ pris uddeles hos FS2

Inspirationsdag på kontoret i Skive

Inspiration, kreative tanker og interessante grafiske løsninger er nogle af de termer, som fylder en stor del af hverdagen på et reklamebureau.
I et hus med 13 iderige personligheder, kan vi dog sjældent holde os 100 % opdateret med kollegaernes færdiggjorte løsninger til kunderne.

 

Derfor afholder vi hos FS2 hvert kvartal en inspirations eftermiddag kaldet ”VIS OS DIT ARBEJDE”, hvor FS2 biografen i Skive er omdrejningspunktet for begivenheden. Her præsenterer hver enkelt medarbejder et par af de mest inspirerende opgaver/opsætninger, hvor alt fra ide til tekniske krav og til udviklingsmuligheder diskuteres og gennemgås.

Eftermiddagen emmer af kreativitet og indsigt i trends indenfor de forskellige grafiske grene, mens nye ideer og muligheder genereres til fremtidige projekter. Samtidig med at det styrker kommunikationen i virksomheden, giver et arrangement som dette en god mulighed for, at minde hinanden om de mange forskelligartede kompetencer og evner, vi besidder her i huset. Hvilket er medvirkende til, at vi altid er sikre på hinandens forcer, når vi står i en kundesituation og har brug for at sætte den bedst mulige medarbejder på opgaven.

 

Arrangementet afsluttes med udvælgelse af det bedste kreative indslag som premieres med chokolade.

 

Se en komplet liste over vores kreative medarbejdere her.