05-12-2018

Ny hjemmeside til prisvindende virksomhed

FS2 har lavet nyt website til MLI Huse i Højslev

Når man som MLI Huse oplever stor vækst og er en virksomhed som kunderne har tiltro til, er en professionel, struktureret og tidssvarende hjemmeside vigtig. Den nye hjemmeside til MLI er fuldt ud i tråd med tidens trends hvor enkelthed, visualitet og funktionalitet er hovedingredienserne i et godt layout. Og netop en simpel hjemmeside med fokus på de mange faglige referencer stod øverst på ønskesedlen. 

Udover en overskuelig hjemmeside har opgaven også bestået i gennemfotografering af virksomheden, samt andre grafiske elementer til fx de sociale medier, takkekort, annoncer og lignende. Dertil blev udvalgte projekter fotograferet ved hjælp af drone for at give et større helhedsindtryk. Og ikke mindst så var vi idemagerne bag MLI Huse´s nye slogan "Murerarbejde med format", som skal associeres med størrelsen på projekterne og ikke mindst kvaliteten af disse. 


På opgaven har FS2 haft: 

Web: Daiga Cepele
Projektledelse: Michael Elkjær
Fotoopgaver: Sandra Hornshøj Buus

 

MLI Huse har lige netop vundet Årets Iværksætterpris, som blev uddelt i november 2018 af Viborg Erhvervsråd. Stort tillykke til hele teamet bag MLI Huse! 

Se resultatet her