11-03-2015

Vil I heller ikke miste besøgende på jeres hjemmeside?

Mobiloptimerede hjemmesider får nu større indflydelse og store fordele i forbindelse med Google søgninger via tablets og smartphones. Vi er hos FS² derfor i fuld gang, med at få vores egen hjemmeside optimeret, da vi ved hvor stor en betydning det får for trafikken fremadrettet.

 

Google tager nemlig nu konsekvensen, af den markante stigning og trafik i søgninger via smartphones og tablets. Derfor bliver hjemmesider med mobilvenlige løsninger fra den 21. april 2015 nu forfordelt, og kan derved opnå en højere ranking og placering i søgeresultaterne.

 

Har man ikke allerede en mobilvenlig hjemmeside skal man stærkt overveje, at få siden optimeret hurtigst muligt! Det nye tiltag har nemlig den konsekvens, at de hjemmesider som endnu ikke er mobiloptimeret stort set vil udgå af søgningsresultaterne, når der bliver søgt på emner via tablets og smartphones. Det forventes derfor, at man kan miste op mod en fjerdedel af sine besøgende, hvis hjemmesiden ikke lever op til de nye krav om mobiloptimering.

 

Søger man på Google via sin tablet eller smartphone, kan man allerede nu begynde at se angivelsen af, om hjemmesiden er mobilvenlig. Derfor har man allerede en indikator for, hvilke sider man kan forvente at se i søgefeltet fremadrettet.

 

Kontakt Web Director Michael Elkjær på me@fs2.dk og hør nærmere om mulighederne, for hurtigst muligt at få optimeret jeres virksomheds hjemmeside.