Biografer

Når du ønsker markedsføring via en reklamefilm i biografer og lign.
Lokalt vil de fleste betegne os som et traditionelt reklamebureau, men i resten af landet er vi kendt som specialister i biografreklamer. 

Det skyldes, at vi engang fik en god idé til systematisering af salg, booking og produktion af lokale og regionale biografreklamer. Vi udviklede derfor et software og præsenterede ideen for udvalgte biografer, der blev meget begejstrede og spredte budskabet til flere andre.

Direkte fra vores adresse i Skive administrerer vi i dag biografreklamer for langt over firs uafhængige biografer i Danmark. Med tiden har vi desuden udvidet til også at uploade skærmreklamer på vegne af lufthavne, busser og tog.

Det er klart, at det har smittet positivt af på vores tegnestue, (selvom den enkelte annoncør har mulighed for at levere et færdigt reklamespot til os). På årsbasis producerer vi her hundredvis af digitale reklamer i vidt forskellige genrer og prisklasser. Altid individuelt afstemt.

Til din inspiration har vi på reklamespot.dk samlet en masse eksempler på digitale reklamer, vi står bag. 

Få hjælp til at vælge de rigtige medier, find din lokale konsulent på bookascreen.dk.

Flexmodul

Ret i dit reklamespot med vores Flexmodul og stå endnu stærkere i din markedsføring

Er du fx ejendomsmægler, driver du en skole med løbende åbent-hus-arrangementer, eller arbejder du i detail, hvor du ofte har behov for at udskifte tilbud? Ja, så er der god grund til at få lavet et reklamespot med Flexmodul. Det giver dig mulighed for at udskifte udvalgte tekster og billeder. Vi aftaler på forhånd med dig, hvor dette skal være muligt i netop din reklameproduktion.

Hvordan fungerer dit Flexmodul?
Når din spotproduktion er færdig, giver vi dig et personligt login. Herefter kan du frit og ubegrænset skifte dine budskaber efter behov.

Når du er tilfreds med dine rettelser, downloader du den nye version til brug på både dit website og de sociale medier. Derudover er det også muligt at uploade til visning på de medier, du måtte have indgået aftale med os om via vores medieportal, bookascreen.dk. Dvs. i biografer, i busser, i tog og lufthavne.

Brug os også gerne til medieplanlægning og reklameindrykning

Faktisk administrerer vi belægningen af reklamer flere hundrede steder i landet fordelt mellem biografer, lufthavne, busser og tog.
Præcis hvor og hvilke kan du se på vores medieportal, bookascreen.dk.


Læs mere på bookascreen.dk

Vil du vide mere om biografreklamer?

- Så tag fat i mig

Mette Nørgaard
Bureauchef
mn@fs2.dk