Vi dokumenterer din virkelighed

Fotos er i sig selv ordløse fortællinger og uundgåelige i enhver troværdig kommunikation, fordi de er med til at bevise påstande.

Vi tilbyder dig effektfulde fotos og optagelser taget højt oppe fra skyerne, i studie og on location. Med sans for detaljerne uden at miste fokus på helheden leger vi med lyset og vinklerne, så motiverne bliver ekstra livlige og fortællende.

Reportagefoto

Et reportagefoto viser et øjebliksbillede fra en begivenhed. Fotos i den genre anvendes ofte som pressefotos, idet de visuelt understøtter artikler og lokkere læsere til. Men reportagefotos kan sagtens stå helt alene om fortællingen og komponeres ofte som en hel fotoserie over et bestemt emne.
Klik på billedet og se flere eksempler.

Portrætfoto

Et portrætfoto er et billede af en person, der dokumenterer udseendet og måske endda afslører mere end det. Et portræt kan være i fuld figur eller fra brystet og ned, og fotoet kan tages i miljø eller med neutral baggrund, ligesom det både kan være med og uden gestikulation og mimik.
Klik på billedet og se flere eksempler.

Miljø- og produktfotos

Et miljøfoto eller et produktfoto er to sider af samme sag, når det gælder klassisk reklamefotografi. Ofte er der tale om studiefotos. Det kan være et smukt møbel i sit rette miljø for at understøtte salget, og det kan være en håndsmedet guldring med indfattede stene, hvor detaljerne har betydning for køber.
Klik på billedet og se flere eksempler.

Skal vi også sende en fotograf af sted til dig?

- Så tag fat i mig!

Mette Nørgaard
Bureauchef
mn@fs2.dk

Det kan vi også hjælpe dig med

Websites  .  Sociale medier  .  Grafisk design  .  Tekst & koncept  .  Film & animation