Vi sørger for din interaktion med hele verden

Internettet er den vigtigste sendeflade af alle. Her har langt de fleste mennesker en forventning om at kunne finde dig og din virksomhed. Og mangler dit website fx brugervenlighed og overskuelighed, kan du - på trods af tilkøbt online-markedsføring - lynhurtigt blive vraget til fordel for dine konkurrenter.

Vi tilbyder dig websites, som vi med stor teknisk indsigt, fokus på SEO, funktionalitet og design kan opbygge i flere forskellige CMS-systemer (kommercielle og open source). 

Herunder kan dit website fra vores hånd være skræddersyet præcis efter dine ønsker; fx med integration til andre systemer, webshop osv., eller det kan være skabelonbaseret. 

Dynamicweb CMS
Joomla CMS
Wordpress

Online-markedsføring og SEO

I dialogen omkring et nyt website, gør vi altid opmærksom på, hvad der skal til for at positionere dit website bedst muligt via verdens største søgemaskine, Google. Meget kan du gøre uden de store omkostninger, hvis du fx skriver tekster med velvalgte ord, men du kan også supplere ved at købe dig til en gunstig positionering gennem annoncering. 
– Efter aftale kan vi både skrive SEO-optimeret tekst og stå for din online-markedsføring.

Google My Business    Google Adwords    Google Analytics    Google Remarketing   SEO... - vil du vide mere?

Hvad du skal vælge, hjælper vi gerne med. Vi har overblikket over de muligheder og begrænsninger, der gør forskellene, 
ligesom vi holder os ajour med systemernes løbende udvikling og opdateringskrav. Derudover underviser vi dig selvfølgelig til slut i processen med et nyt website, så du fremover nemt selv kan justere indholdet. Altså med mindre vi skal gøre det for dig. Det er nemlig også en service, vi tilbyder.

SSL certifikat
Cookie pop-up

 

EKSEMPLER PÅ WEB-LØSNINGER

Skal vi også lave dit website?

- Så tag fat i mig!

Michael Elkjær 
Web Director
me@fs2.dk
+45 22653801

 

Det kan vi også hjælpe dig med...

Sociale medier  .  Grafisk design  .  Tekst & koncept  .  Film & animation  .  Fotografering