Vi gør dine budskaber levende

Billeder og ting i bevægelse er videnskabeligt bevist at tiltrække større opmærksomhed, end når de er statiske. Alene derfor er film værd at overveje i din markedsføring, og der er mange teknikker at vælge imellem. 

Vi tilbyder dig film lavet som eller i kombination af live-action-optagelser, stillbilleder, animation og motion graphic. Alt muligt at understøtte med lydeffekter, speak og musik. Herunder har vi faktisk selv udviklet en unik løsning kaldet Flexspot. Det er en filmtype, som du ubegrænset kan opdatere med nye, tekstmæssige budskaber og billeder efter behov.
 

Find inspiration på www.reklamespot.dk hvor vi har et stort referencearkiv med produktioner i alle prisklasser.

Flexmodul

Ret i dit reklamespot med vores Flexmodul og stå endnu stærkere i din markedsføring

Er du fx ejendomsmægler, driver du en skole med løbende åbent-hus-arrangementer, eller arbejder du i detail, hvor du ofte har behov for at udskifte tilbud? Ja, så er der god grund til at få lavet et reklamespot med Flexmodul. Det giver dig mulighed for at udskifte udvalgte tekster og billeder. Vi aftaler på forhånd med dig, hvor dette skal være muligt i netop din reklameproduktion.

Hvordan fungerer dit Flexmodul?
Når din spotproduktion er færdig, giver vi dig et personligt login. Herefter kan du frit og ubegrænset skifte dine budskaber efter behov.

Når du er tilfreds med dine rettelser, downloader du den nye version til brug på både dit website og de sociale medier. Derudover er det også muligt at uploade til visning på de medier, du måtte have indgået aftale med os om via vores medieportal, bookascreen.dk. Dvs. i biografer, i busser, i tog og lufthavne.

Motion Graphics

- når grafik og fotos skal bevæge sig

Grafik og fotos i bevægelse skaber god dynamik i dit spot. Et populært valg som lokal reklame i biografen, som små film på de sociale medier og som showreel.

Se flere eksempler på reklamespot.dk

Animation

- når en fortælling skal være animeret

Animationer i 3D og 2D er et godt valg, hvis dit budskab fx er komplekst. Både oplagt til demofilm på nettet, og til biografreklamer og TV-reklamer, hvor noget ofte skal fortælles på kort tid.

Se flere eksempler på reklamespot.dk

Film

- når virkeligheden skal afspejles

Filmoptagelser on location understøtter fakta godt. Anvendes både til corporate identity via virksomhedsfilm, præsentationsvideoer og deciderede reklamefilm i biografen, på TV osv.

Se flere eksempler på reklamespot.dk

Skal vi også lave film for dig?

- Så tag fat i mig!

Mette Nørgaard
Bureauchef
mn@fs2.dk

Det kan vi også hjælpe dig med

Websites  .  Sociale medier  .  Grafisk design  .  Tekst & koncept  .  Fotografering