- Et alsidigt reklamebureau med en attraktiv familie i ryggen.
Det er giraffen!

Vi omsætter grafik, foto, film og tekst til markedsføringsmaterialer, der forklarer, inspirerer og opfordrer på tværs af digitale, trykte og online medier. – Altid med fokus på god service under de aftalte rammer for hver opgave og uanset omfanget. 

I huset klarer vi de fleste opgaver, men vi benytter gerne ekstern hjælp, hvis en særlig markedsføringsopgave skulle kræve det. Fx i forbindelse med programmering – og heldigvis er hjælpen ofte lige ved hånden i form af to spændende virksomheder, vi er medstiftere af.

Den ene virksomhed er Adibus A/S, der udvikler og leverer IT-løsninger til offentlig transport. Den anden er Eventgames A/S, der udvikler lærende og underholdende, online-baserede spil.

Siden vores start i 1991 er de konkrete beviser på, at vi er drevet af et positivt syn på fremtiden og dens tech-muligheder. Herunder en stædig vilje til konstant forbedring, vækst og udvikling – også på vores kunders vegne!

Vores familie, 
som kan være til din fordel

 

Full service reklamebureau
It løsninger til offentlig transport, web- og appudvikling
Lærende og underholdende online-baserede spil


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring - eller kig forbi...

- vi glæder os til at se dig.