Google My Business

Google My Business er et gratis online-værktøj henvendt til virksomheder og organisationer. Værktøjet, der er meget oplagt og brugervenligt at benytte, administrerer din virksomheds online-profil på tværs af Googles søgetjeneste og korttjeneste (Google Maps).

Det giver flere fordele. Dels for dig, idet du kan få fortalt om din virksomheds ydelser/produkter. Dels for dine kunder, der nemt kan få overblik over, hvor din virksomhed ligger, og hvad den har at tilbyde.

”Kan jeg undgå Google My Business, når bare jeg har et website?”
Nej, det vil vi her hos FS2 reklame kraftigt fraråde dig! Som verdens største søgemaskine nyder Google meget stor anseelse, og det smitter positivt af på din virksomhed. Faktisk er det almindeligt kendt, at virksomheder, der har bekræftet deres oplysninger overfor Google My Business, fremstår mere troværdige i kundernes/forbrugernes øjne.

Google My Business i praksis
Opretning af en Google My Business-konto foregår på den måde, at du oplyser din virksomheds adresse, telefonnummer, website, åbningstider osv. Indsæt også fængende profilfotos, som du bør udskifte en gang imellem og supplere med understøttende budskaber eller ligefrem tilbud. Herved fremstår din virksomhed dynamisk, hvilket pirrer nysgerrigheden og kan øge trafikken til dit website.

Indsigt giver dig flere muligheder i markedsføringen
På din Google My Business-konto under funktionen, ’Indsigt’, kan du finde ud af, hvordan dine kunder har fundet din virksomhed, hvor de er fra, om de har ringet via det telefonnummer, deres søgning har resulteret i osv. Det giver dig et klart billede af, om eller hvor du kan forbedre noget. Via fanen, ’Kunder’, er det derudover muligt at interagere direkte med kunderne. Du kan bl.a. læse deres anmeldelser og reagere på dem, hvorved et gensidigt tillidsforhold og et større engagement og opbygges.

Her på reklamebureauet rådgiver og vejleder vi dig gerne til at komme godt i gang med opsætningen af en Google My Business-profil. Men du kan også give os det fulde ansvar for opretning og løbende opdateringer.

Vil du vide hvad Google My Business kan gøre for dig?

Ring for en uforpligtende snak!

Jane Søndergaard 
Online Manager
js@fs2.dk
+45 22 84 16 88