Youtube

På YouTube kan man ubegrænset og gratis uploade, søge og dele videosekvenser med hele verden, hvis man vil. Og det er der rigtig mange, som vil. Den andenstørste søgemaskine i verden – lige efter Google – er nemlig YouTube. Derfor er tjenesten værd at gøre brug af i din online markedsføring.

Læg dit reklamespot på YouTube
Både profilfilm, produktfilm og reklamespot, der længdemæssigt adskiller sig fra hinanden, kan anvendes på tværs af kommercielle og sociale medier. Hvad angår sidstnævnte er YouTube, der netop er skræddersyet til at se og dele film, oplagt. Især, hvis dit budskab er kort, underholdende og/eller giver en ’a-ha-oplevelse’. Sidst, vi tjekkede YouTubes brugertal på verdensplan, lød det på hele to milliarder om måneden, så potentialet er stort.

På årsbasis producerer vi her hos FS2 reklame flere hundrede, teknisk forskellige reklamespot. Du kan få animationsfilm, live-action og Motion Graphics understøttet med tekst, lydspor og speak. Hvilken type film, du bør vælge, afhænger af formålet og budskabets kompleksitet. Tag os trygt med på råd.

Find inspiration på www.reklamespot.dk hvor vi har et stort referencearkiv med produktioner i alle prisklasser.

Vil du vide hvordan Youtube kan gøre mere for dig?

Ring for en uforpligtende snak!

Jane Søndergaard 
Online Manager
js@fs2.dk
+45 22 84 16 88