DynamicWeb CMS
 


 

Dynamicweb er en unik platform og samtidig navnet på virksomheden, der står bag.

Dynamicweb er pæredansk, men internationalt forankret, hvilket siger noget om kvaliteten, mulighederne og driftssikkerheden.

Siden 1998 har vi lavet websites i Dynamicweb CMS. Og næsten lige så længe har vi været tilknyttet deres partnernetværk af digitale bureauer, der arbejder professionelt med design og opbygning af websites.

– Typisk de omfattende businessplatforme med B2B-shop og/eller B2C-shop. Dvs. bestående af både CMS, PIM, E-commerce og online marketing.

Som partner har vi selvfølgelig indgående kendskab til systemerne og dygtiggør os løbende.

Herunder har vi fri adgang til supportservice, hvis uventede udfordringer skulle opstå. Omvendt er vi som partnere med til at sikre Dynamicweb, at de får værdifuldt feedback til brug i videreudviklingen af deres systemer.


Hvorfor vælge Dynamicweb?

Med et website opsat i Dynamicweb CMS er den helt store fordel, at kodning er overflødig. Alt er kodet og udtænkt i standardmoduler og i største hensyn til brugervenlighed. På den måde er der virkelig plads til at kræse for indholdet på dit nye website. (Ret beset er det jo også det væsentligste, at dine kunder dels finder, hvad de søger, dels får et godt indtryk af dig og din virksomhed).

Faktisk skal du bare vælge, hvilke funktioner der passer til dit behov. Og du skal vide i den forbindelse, at du altid vil kunne opgradere og/eller skalere.

Udover selve CMS’et (Content Management System/indholdsstyring) vil dit website kunne tilpasses følgende:


 

Skal vi også lave dit website?

- Så tag fat i mig!

Michael Elkjær 
Web Director
me@fs2.dk
+45 22653801