Kunde: Jobcenter Skive

Når en lang historie skal forklares kort

Jobcenter Skive havde brug for et værktøj til at nå ud til endnu flere virksomheder med budskabet om alle fordelene ved at benytte deres Virksomhedsservice. Men hvordan forklarer man en hel masse på begrænset tid? Løsningen blev et animationsspot! Animation er forholdsvis nem for hjernen at afkode – modsat film og fotos af virkelige mennesker, situationer og omgivelser, hvor hjernen kommer på hårdt arbejde med indtryksbearbejdning.
Jobcenter Skive havde en lang ønskeseddel, som det lykkedes os at koge ned til et spot på 1:42 min.
Det er i reglen tidskrævende at forenkle noget komplekst: En stil skal skabes, en drejebog med forslag til speak skal udarbejdes og godkendes. Resultatet blev animationsspottet, du kan se herunder:

 

Steen og Maiken med den lange ønskeseddel fra Jobcenter Skive. Ikke mindre end 6 sammentapede sider er blevet til et animationsspot på under 2 minutter. Så effektivt kan animation forklare og formidle selv komplekse budskaber.

Helle Linde Svenningsen, som har stået i spidsen for den arbejdsgruppe hos Jobcenter Skive, der skulle briefe os om ønskerne til spottet, udtaler: 


”Når man tænker på vores lange ønskeseddel til animationen, er vi hos os imponeret over, at FS2 fik skabt en så præcis og kortfattet fortælling. Samtidig har vi følt os godt guidet til at kunne træffe de rigtige valg undervejs. Det er bl.a. sket ved, at de har udfordret nogle af de forestillinger, vi på forhånd havde.”

 

Det vi kan hjælpe dig med

Websites  .  Sociale medier  .  Grafisk design  .  Tekst & koncept  .  Film & animation  .  Fotografering