09-09-2016

Pressemeddelelse: Med 82 biografer tilbyder FS2 nu Danmarks suverænt bedste dækning

Udvidelse af biografnetværket 

FS2 reklame a/s har overtaget biografkonceptet fra Moove/Vestmedia, som gik konkurs i juli måned og fortsætter derfor sin udvidelse med endnu flere biografer i netværket.

Med ca. 20 nye biografer kommer FS2 nu til at omfatte reklamevisning i 82 danske biografer eller 179 biografsale. FS2 tilbyder således Danmarks suverænt største netværk af biografer.

Overtagelsen betyder, at FS2 reklame i den grad er styrket på det nationale og regionale salg med en sublim geografisk dækning. Overtagelsen betyder også, at der nu kun er to udbydere af biografreklamer på det danske marked, hvoraf Skive/Viborg virksomheden altså er den ene. 

 

”Med Mooves konkurs stod en række biografer pludselig uden samarbejdspartner på reklamesiden. Vi købte derfor alt grundmaterialet ud af konkursboet, og vi har været i stand til at lave en smidig overgang uden gener for biografer, annoncører og publikum. Biograferne gør vores landkort komplet, og vi viser nu reklamer i hver en afkrog af Danmark.” Udtaler Brian Stærk Sørensen som er ejer af FS2 reklame a/s.

 

De nye biografer bliver også udstyret med det nyeste software til reklameafvikling, hvilket gør det muligt at tilbyde den helt nye satsning Eventgames samt de populære flexspot, hvor annoncørerne selv kan udskifte indhold via internettet.

 

FS2 reklame a/s som har 25 år på bagen, driver i fællesskab med adibus a/s medieportalen www.bookascreen.dk, hvorfra vi tilbyder salg og booking af reklameplads på tværs af skærmbårne medier i bl.a. biografer, busser og tog samt traditionelle outdoor reklamer uden på busser. 
Udover denne del af forretningen er FS2 reklame A/S også et full service reklamebureau, der servicerer kunder over hele Jylland med markedsføringsmæssige opgaver som udvikling af hjemmesider, visuel identitet og logodesign, profilvideoer, online markedsføring og tryksager. 
 

Se hvor vi har biografer placeret: