05-04-2019

Sandra kæmper om titlen som Årets Fotograf

FS2-fotograf er med i opløbet om at blive årets bedste


Der er ingen tvivl om, at vi hos FS2 har en dygtig fotograf. En fotograf som både har det kreative blik, ser de interessante vinkler og som formår at ramme det rette udtryk hver gang linsen stilles skarpt.
 

Det er vi ikke de eneste der har fået øjnene op for! Derfor er Sandra nu nomineret i den præstigefyldte konkurrence om at blive Årets Fotograf, der hvert år kåres af Dansk Fotografisk Forening. 
 

I konkurrencen er 200 billeder nøje udvalgt af en jury, hvoraf Sandra har hele 11 fotos med i finale ræset.

Den 28. april er der offentlig bedømmelse på Fyn. Her består fem-mands juryens opgave i, at kåre en vinder i hver af de 10 kategorier samt at kåre en overordnet vinder som Årets Fotograf. Den overordnede vinder tildeles den deltager, som totalt opnår flest point i de udskrevne konkurrencekategorier. Alle 200 billeder i finalen kan derudover tildeles en anerkendelse i form af Guld, Sølv eller Bronze emblemer.

Årets Fotograf får udover titlen og æren, også uddelt et trofæ i form af kunstværket ”Rigmor”. 

Alle finalebilleder udstilles til oktober i forbindelse med Dansk Fotografisk Forenings 140-års jubilæum.

 

Sandras bidrag til konkurrencen

Sandra har en forkærlighed for fantasygenren, hvilket størstedelen af hendes indsendte billeder til konkurrencen bærer præg af. Billederne er taget løbende over de sidste 2 år og består ud over fantasyfotos også af et par reklamebilleder.

”Det betyder rigtig meget for mig at være med i konkurrencen. Siden jeg fik bekræftelsen på at jeg var gået videre, har jeg nærmest ikke tænkt på andet. Jeg er rigtig stolt og det kom som en stor overraskelse, at jeg fik så mange billeder med til finalen. Jeg er glad for at være nået så langt og håber lidt på, at jeg i det mindste kan være heldig at gå hjem med et Sølv eller Bronze emblem.”


Se Sandras bidrag til konkurrencen herunder og se flere af hendes billeder her.