27-10-2017

Sundhedscenter Skive går sammen med lokale sportsfolk til kamp mod snus

Sundhedscenter Skive sætter fokus på snus problematikken 


”Gå forrest og sig NEJ til snus” er budskabet i Sundhedscenter Skive´s nye kampagne, som skal få især unge mennesker til at få øjnene op for, hvor farligt produktet egentlig er.

Som frontfigurer for kampagnen har Sundhedscenter Skive valgt RENT LIV ambassadørerne fra de lokale elitesportsklubber Skive fH og Skive IK. Især i foreningslivet er snus blevet en stor del af udøvernes rutiner og netop denne problematik skal kampagnen sætte spot på.

Hos FS2 har Art Director Brian O. og projektleder Mette Andersen stået for det grafiske layout samt kampagnens slogans, som nu bruges på både tryk, roll ups og online. Kampagnen har oplevet stor fokus fra både lokale og landsdækkende nyhedsmedier, især på baggrund af den store mediebevågenhed som Skive for nyligt oplevede i forbindelse med besøget fra TV2´s Knæk Cancer karavane.
Et af ønskerne for kampagnen var nemlig lige akkurat at synliggøre ”Gå forrest og sig NEJ til snus” overfor de mange unge mennesker, som på sendedagen mødte op på Posthustorvet i Skive.


Se TV Midt Vest´s indslag om kampagnen her